Social Media
Light
Dark

Tesla Giga Nevada kiihdyttää laajentumista Michael Hildebrandin kanssa

Tesla Giga Nevada Accelerates Expansion Drive with Michael Hildebrand

Michael Hildebrand on nimitetty Teslan Giga Nevada Growth Engineering and Construction -yksikön johtajaksi, mikä on laskelmoitu yritys nopeuttaa Teslan Giga Nevada -toiminnan kasvua. Tesla Giga Nevadan yhteydessä Hildebrandin liiketoimintakokemus ja asiantuntemus pääomahankkeiden johtamisesta tekevät hänestä arvokkaan lisän tiimiin. Nimitys on seurausta siitä, että sähköajoneuvojen valmistaja ilmoitti aiemmin tänä vuonna, että sillä on kunnianhimoisia tavoitteita massiivisen laajentamisaloitteen suhteen.

Nopea toiminta ilmoituksen jälkeen

Tesla on ollut hiljaa kehityksestään sen jälkeen, kun se tammikuussa 2023 antoi uraauurtavan lausunnon kunnianhimoisista Giga Nevada -laajentumissuunnitelmistaan. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että toimettomuus ei välttämättä seuraa hiljaisuudesta. Michael Hildebrandin palkkaaminen on osoitus siitä, että Tesla on sitoutunut etenemään tavoitteissaan nopeasti.

Teslan Giga Nevadan uusi johtaja

Michael Hildebrandin pätevyys on erinomainen. Hildebrand tuo Teslalle noin kolmen vuosikymmenen kokemuksen projektinhallinnasta ja valmistuksesta. Aiemmin hän toimi monikansallisen lääkeyhtiön Eli Lilly and Companyn hankkeiden johtajana. Hänen LinkedIn-tilillään näkyy hänen jäävän eläkkeelle Eli Lillyn palveluksesta tammikuussa 2023, mikä osui samaan aikaan, kun Tesla ilmoitti Giga Nevadan laajennuksesta. Hildebrand on virallisesti tehnyt hedelmällistä yhteistyötä Teslan kanssa heinäkuusta lähtien.

Hän kirjoitti roolistaan:

Johti 2 miljardin dollarin pääomahanketta uutta greenfield-parenteraalista tuotantolaitosta varten. Vastasi sijoituspaikan valinnasta, laajuudesta, arvioinnista, aikataulutuksesta ja hankkeen toteuttamisesta. Kehitti hankkeen toimitusstrategian, johon sisältyi suunnittelu-urakointi-, suunnittelu-urakkatarjous-urakointi- ja muiden strategioiden yhdistelmä aikataulun optimoimiseksi ja budjetin tiukan hallinnan säilyttämiseksi. Lyhensi odotettua aikataulua, jonka mukaan uuden kohteen konseptin toteuttaminen aloitettiin ja joka päättyi käyttöönotossa noin 18 kuukaudella.

Tesla Giga Nevada esitteli laajennussuunnitelman

Kaksi nykyaikaista tuotantolaitosta rakennetaan osana Teslan Giga Nevada -laajennussuunnitelmaa, joka sijaitsee Nevadan Sparksin itäpuolella. Näissä laitoksissa, joiden investointi on huikeat 3,6 miljardia dollaria, valmistetaan huippuluokan 4680-akkuja ja täyssähköisiä Semi-trukkeja. Nykyisen Giga Nevadan laitoksen tehostamisen lisäksi laajennusyrityksen odotetaan luovan yli 3 000 työpaikkaa.

Vaikka alkuinnostus oli ilmeistä, rakennustoiminta on ollut silmiinpistävän vähäistä kuukausina Giga Nevadan laajentamisilmoituksen jälkeen. Michael Hildebrandin palkkaaminen on kuitenkin lisännyt toivoa hankkeen nopeasta käynnistymisestä. Hildebrand johti lähes 19 vuotta Eli Lillyn palveluksessa ollessaan 2 miljardin dollarin pääomahanketta, joka koski uutta parenteraalisten lääkkeiden tuotantolaitosta. Se on vain yksi hänen monista merkittävistä saavutuksistaan. Hänen taustansa laitospaikan valinnan, projektin toteutuksen ja budjetin hallinnan johtamisessa on ratkaisevan tärkeää Teslan Giga Nevadan kasvun edistämisessä.

Kriittinen edistysaskel Teslan vision kannalta

Giga Nevadan laajennuksella on valtava merkitys Teslan strategisen etenemissuunnitelman kannalta. Tesla on lisännyt tuotantokapasiteettiaan ja kehittänyt huippuluokan akkuteknologiaa nopeuttaakseen siirtymistä kestävään energiaan. Tehtaan valmistuminen symboloi Teslan omistautumista innovaatiolle ja kestävyydelle, ja sen vuotuinen akkutuotantokapasiteetti on 100 GWh.

Giga Nevadan laajennus edistää merkittävästi Teslan sähköistä liikkuvuutta ja uusiutuvaa energiaa koskevia suunnitelmia. Hankkeen edistymisen myötä yhtiöstä tulee maailmanlaajuinen johtaja auto- ja energiateollisuudessa.


Vastaa