Social Media
Light
Dark

Tesla saavuttaa 60,000 Superchargers maailmanlaajuisesti

Tesla Hits 60,000 Superchargers Globally

Tesla on saavuttanut merkittävän virstanpylvään Supercharger-verkostossaan rakentamalla 60 000. Supercharger-kioskinsa. Tämä saavutus korostaa Teslan jatkuvia pyrkimyksiä laajentaa latausinfrastruktuurinsa laajuutta ja toimivuutta. Virstanpylvään saavuttaneen kojun asentaminen Enshu Morimachiin, Japanin Shizuokan prefektuurissa sijaitsevaan kaupunkiin, oli kriittinen käännekohta Teslalle ja maan latausinfrastruktuurille.

Enshu Morimachin merkitys

Enshu Morimachi ei ole mikä tahansa latausasema. Tässä paikassa sijaitsee Japanin ensimmäinen V4 Supercharger, ja se on Teslan 600. Supercharger-asennus kyseisessä maassa. V4 Superchargereiden pidemmät kaapelit mahdollistavat sen, että ne toimivat useampien sähköajoneuvojen kanssa. Vaikka V3 Superchargereiden nykyinen latausnopeus pysyy 250 kW:ssa, tulevien päivitysten odotetaan mahdollistavan nopeamman latauksen. Tämä kehitys on osoitus Teslan omistautumisesta teknologiansa parantamiseen sähköautomarkkinoiden muuttuvien vaatimusten täyttämiseksi.

Teslan Supercharger-verkoston kehitys

Ajan myötä Teslan Supercharger-verkosto on laajentunut nopeasti. vuonna 2018 Ontarion Bellevillessä vietettiin Teslan 10 000. Supercharger-juhlaa. Saavutettuaan 30 000 Superchargeria maailmanlaajuisesti vuoteen 2021 mennessä yhtiö oli kaksinkertaistanut verkostonsa koon vain kolmessa vuodessa. Kasvun taustalla on ensisijaisesti Tesla-ajoneuvojen, kuten suosittujen Model 3:n ja Model Y:n, kasvava määrä tien päällä.

Kolme vuotta 30 000:nnen Supercharger-kioskin jälkeen 60 000:nnen Supercharger-kioskin jälkeen Teslan aggressiivisesta laajentumissuunnitelmasta saadaan lisää todisteita. Yhtiön verkon laajentamisen tehokkuus todistettiin vuonna 2021, kun se pystyi lisäämään 5 000 koppia vain kuudessa kuukaudessa.

Tesla V4 Superchargers: Mitä uutta?

Teslan latausteknologia on siirtynyt uuteen vaiheeseen V4 Superchargersin lanseerauksen myötä. Pidempien johtojensa vuoksi näiden karsinoiden on tarkoitus olla yhteensopivampia muiden kuin Tesla-mallien EV-autojen kanssa. Lisätäkseen Supercharger-verkostonsa ulottuvuutta Tesla on nyt antanut Pohjois-Amerikan latausstandardinsa (NACS ) muiden autonvalmistajien käyttöön. Vaikka V4 latautuu samalla nopeudella kuin V3, suurempia nopeuksia odotetaan pian.

Teslan päätös laajentaa verkkoaan muille EV-valmistajille on osa laajempaa suunnitelmaa, jolla pyritään nopeuttamaan maailman siirtymistä kestävään energiaan. Laajentamalla latureidensa yhteensopivuutta Tesla tuo nopean ja luotettavan latauksen kaikkien sähköautojen omistajien ulottuville ja lisää näin sähköautojen yleistä yleistymistä.

Esteettiset ja toiminnalliset virstanpylväät

Enshu Morimachin 60 000. ja 600. superlatauslaite eivät ole merkittäviä vain teknisesti, vaan niillä on myös ainutlaatuinen muotoilu. Kummassakin kioskissa on muistolaatat, jotka kunnioittavat niiden merkitystä; toisessa on origami-malleja, kun taas toisessa on tyylikäs metallinen etulevy. Nämä yksityiskohdat osoittavat, että Tesla on kiinnittänyt huomiota muotoon ja toimintaan, minkä ansiosta latauskokemus on sekä esteettisesti kaunis että hyödyllinen.

Teslan maailmanlaajuinen vaikutus sähköistymiseen

Teslan Supercharger-verkko on maailman ainoa tasavirta-pikalatausverkosto, ja sitä pidetään yleisesti luotettavimpana ja laajimpana. Teslan verkko kasvaa edelleen, vaikka sisäiset muutokset tänä vuonna – kuten latausryhmän uudelleenorganisointi – ovatkin aiheuttaneet kehityksen lievän hidastumisen. EV-latausinfrastruktuurin kasvava tarve korostui, kun yhtiö ilmoitti hiljattain, että se toimitti verkostonsa kautta 1,4 terawattituntia sähköä yhdellä vuosineljänneksellä.

Sähköautoilla matkustaminen on helpompaa, kun Superchargers-asemia on sijoitettu harkitusti esimerkiksi Enshu Morimachiin, joka yhdistää Tokion ja Nagoyan kaltaisia suurkaupunkeja. Tesla on 60 000. Superchargerin asennuksen myötä edistynyt tavoitteessaan johtaa maailmanlaajuista siirtymistä sähköautoiluun. Jatkuvien innovaatioidensa ja laajentumisensa ansiosta Tesla on valmis säilyttämään johtavan asemansa sähköistämisliikkeessä.

Vastaa