Social Media
Light
Dark

Tesla lancerer tilbud om 0 dollars i udbetaling for Model 3 og Model Y i USA

Tesla Launches $0 Down Payment Offer for Model 3 and Model Y in the U.S

Tesla har afsløret en ny finansieringsmulighed i USA, som giver købere mulighed for at købe deres Model 3 og Model Y uden udbetaling. Dette nye tilbud har til formål at reducere købernes økonomiske byrde, men er begrænset til specifikke kriterier. Teslas tilbud om nul udbetaling er begrænset til købere i USA. Denne kampagne udelukker potentielle købere fra Canada, som ikke kan drage fordel af den nye aftale.

Hvad kampagnen tilbyder

Ifølge et indlæg på Teslas officielle nordamerikanske konto på X (tidligere Twitter) gælder tilbuddet om nul udbetaling for Model 3 og Model Y Long Range (LR) og Performance-varianterne. Købere kan køre hjem med deres nye elbil uden at betale noget på forhånd, når de skriver under. Denne aftale gør det muligt for køberne at undgå de indledende gebyrer.

Tesla Launches Zero-Down Payment Offer for Model 3 and Model Y in the U.S

Aftalen med nul udbetaling eliminerer den økonomiske byrde på forhånd, men kommer med en lidt højere rente. Købere, der vælger denne mulighed, vil blive opkrævet en årlig procentsats (ÅOP) på 2,49%. Forbrugere, der foretager en udbetaling, får en lavere ÅOP på 1,99 %.

Praktiske konsekvenser for købere

For købere, der finansierer en Tesla Model Y over 72 måneder, resulterer tilbuddet om nul udbetaling i månedlige betalinger på ca. 580 $. Tallene inkluderer ikke Teslas påstande om “gasbesparelser”, som kan reducere omkostningerne yderligere. Desuden kan de månedlige betalinger være meget lavere for personer, der er kvalificeret til føderale skattefradrag, hvilket gør dette tilbud mere fristende.

Kampagnen med nul udbetaling gælder for ordrer, der afgives den 12. september 2024 eller senere. Men i modsætning til tidligere Tesla-incitamenter tvinger denne ikke forbrugerne til at tage levering inden en bestemt dato, hvilket giver mulighed for yderligere fleksibilitet. Dette står i kontrast til Teslas finansieringsaftale på 1,99 %, som kræver levering inden udgangen af september 2024.

Ikke tilgængelig i Canada

Desværre for canadiske købere er Teslas kampagne med nul udbetaling ikke tilgængelig nord for grænsen. Mens Tesla tilbyder en lånerate på 1,99 % til Model Y-købere i Canada, er det mere attraktive tilbud med nul udbetaling kun tilgængeligt i USA. Canadiske Tesla-entusiaster må vente på mere fleksible muligheder.

Yderligere finansieringsmuligheder

Tesla tilbyder en mere attraktiv ÅOP på 1,99 % til forbrugere, der er parate til at betale en udbetaling på 20 %. Denne sats gælder for lån til Model 3-køretøjer over 36 til 60 måneder og Model Y-køretøjer over 36 til 72 måneder. Disse billigere renter er dog forbeholdt købere med acceptabel kredit og gælder kun for nye ordrer, der afgives inden udgangen af 3. kvartal 2024.

Indvirkningen på Teslas salg

Model 3 og Model Y er Teslas bedst sælgende biler. Det bliver spændende at se, hvordan muligheden for nul udbetaling påvirker salget. Teslas stærke markedsføring kan øge ordrerne, især når køberne udnytter de forbedrede finansieringsordninger og føderale skattefordele.

Tesla markedsfører aktivt denne nye finansieringsmulighed på sine forskellige sociale medieplatforme. Virksomheden har frigivet oplysninger om tilbuddet på X og sender beskeder til interesserede købere. Teslas pitch understreger muligheden for at købe et nyt køretøj, 3 eller Model Y, uden forudbetalinger ved levering og med 2,49% i april i 60 eller 72 måneder, afhængigt af bilen.

Teslas kampagne med nul udbetaling for Model 3 og Model Y giver kunderne mulighed for at eje en elbil med et minimum af gebyrer på forhånd. Selv om den lidt højere rente kan bekymre nogle, appellerer pakken til dem, der forsøger at skære ned på de umiddelbare udgifter. Men da dette tilbud kun er tilgængeligt i USA, må canadiske købere vente på bedre tilbud.

Skriv et svar