Social Media
Light
Dark

Tesla lanseeraa 0 dollarin käsirahatarjouksen Model 3:lle ja Model Y:lle Yhdysvalloissa

Tesla Launches $0 Down Payment Offer for Model 3 and Model Y in the U.S

Tesla on esitellyt Yhdysvalloissa uuden rahoitusvaihtoehdon, jonka avulla ostajat voivat ostaa Model 3- ja Model Y -ajoneuvot ilman käsirahaa. Tämän uuden tarjouksen tarkoituksena on vähentää ostajien taloudellista taakkaa, mutta se on rajoitettu tiettyihin kriteereihin. Teslan nollan käsirahan tarjous koskee vain ostajia Yhdysvalloissa. Tämä kampanja sulkee pois mahdolliset kanadalaiset ostajat, jotka eivät voi hyödyntää uutta tarjousta.

Mitä kampanja tarjoaa

Teslan virallisella Pohjois-Amerikan tilillä X:ssä (aiemmin Twitterissä) julkaistun viestin mukaan nollatakausmaksutarjous on voimassa Model 3:n ja Model Y:n Long Range (LR) ja Performance -vaihtoehdoissa. Ostajat voivat ajaa uuden sähköautonsa kotiin maksamatta mitään etukäteen allekirjoitettaessa. Tämän tarjouksen ansiosta ostajat voivat välttää alkuperäiset ulosostomaksut.

Tesla Launches Zero-Down Payment Offer for Model 3 and Model Y in the U.S

Nollamaksusopimus poistaa alkuvaiheen taloudellisen taakan, mutta siihen liittyy hieman korkeampi korko. Tämän vaihtoehdon valinneilta ostajilta peritään 2,49 prosentin todellinen vuosikorko. Ennakkomaksun maksavat kuluttajat saavat alhaisemman, 1,99 prosentin todellisen vuosikoron.

Käytännön vaikutukset ostajille

Ostajille, jotka rahoittavat Tesla Model Y:n 72 kuukauden aikana, nollan käsirahan tarjous johtaa noin 580 dollarin kuukausittaisiin maksuihin. Luvut eivät sisällä Teslan “bensansäästö”-väitteitä, jotka saattaisivat pienentää kustannuksia entisestään. Lisäksi kuukausimaksut voivat olla paljon pienemmät henkilöille, jotka ovat oikeutettuja liittovaltion verohyvityksiin, mikä tekee tarjouksesta houkuttelevamman.

Nollatakaisinmaksukampanja on voimassa 12. syyskuuta 2024 tai sen jälkeen tehdyille tilauksille. Toisin kuin aiemmat Teslan kannustimet, tämä kannustin ei kuitenkaan pakota kuluttajia ottamaan toimitusta tiettyyn päivämäärään mennessä, mikä antaa lisää joustavuutta. Tämä on ristiriidassa Teslan 1,99 prosentin rahoitussopimuksen kanssa, joka edellyttää toimitusta syyskuun 2024 loppuun mennessä.

Ei saatavilla Kanadassa

Valitettavasti kanadalaisille ostajille Teslan nollatakausimaksu-kampanja ei ole saatavilla rajan pohjoispuolella. Tesla tarjoaa 1,99 prosentin lainakorkoa Model Y:n ostajille Kanadassa, mutta houkuttelevampi nollatakausmaksu-tarjous on saatavilla vain Yhdysvalloissa. Kanadalaiset Tesla-harrastajat joutuvat odottamaan joustavampia vaihtoehtoja.

Muita rahoitusvaihtoehtoja

Tesla tarjoaa houkuttelevampaa 1,99 prosentin vuosikorkoa kuluttajille, jotka ovat valmiita maksamaan 20 prosentin käsirahan. Tätä korkoa sovelletaan lainoihin, jotka koskevat Model 3 -ajoneuvoja 36-60 kuukauden ja Model Y -ajoneuvoja 36-72 kuukauden ajalta. Nämä halvemmat korot on kuitenkin varattu ostajille, joilla on hyväksyttävät luottokelpoisuusvaatimukset, ja niitä sovelletaan vain uusiin tilauksiin, jotka tehdään ennen vuoden 2024 kolmannen neljänneksen loppua.

Vaikutus Teslan myyntiin

Model 3 ja Model Y ovat Teslan myydyimpiä autoja. On jännittävää seurata, miten nollamaksuvaihtoehto vaikuttaa myyntiin. Teslan voimakas myynninedistäminen saattaa lisätä tilauksia, varsinkin kun ostajat hyödyntävät parempia rahoitusjärjestelyjä ja liittovaltion veroetuja.

Tesla markkinoi tätä uutta rahoitusvaihtoehtoa aktiivisesti eri sosiaalisen median alustoillaan. Yhtiö on julkaissut tietoa tarjouksesta X:ssä ja lähettää viestejä kiinnostuneille ostajille. Teslan mainostuksessa korostetaan mahdollisuutta ostaa uusi auto, 3 tai Model Y, ilman ennakkomaksuja toimituksen yhteydessä ja 2,49 prosentin vuotuisella korolla 60 tai 72 kuukauden ajan autosta riippuen.

Teslan Model 3:n ja Model Y:n nollamaksukampanja antaa asiakkaille mahdollisuuden omistaa sähköajoneuvo mahdollisimman pienillä ennakkomaksuilla. Vaikka hieman korkeampi korko saattaa huolestuttaa joitakin, paketti vetoaa niihin, jotka yrittävät leikata välittömiä menoja. Koska tämä tarjous on kuitenkin saatavilla vain Yhdysvalloissa, kanadalaisten ostajien on odotettava parempia tarjouksia.

Vastaa