Social Media
Light
Dark

Teslan sisustussuunnittelusta vastaava Peter Blades liittyy Skyryseen

Tesla Yoke Steering: Awaiting the Horn Upgrade

Teslan johtava sisustussuunnittelija Peter Blades on jättänyt sähköajoneuvojätin yhdeksän vuoden jälkeen ja siirtynyt helikopterien suunnittelua uudistavaan Skyryseen. Bladesin lähtö edustaa siirtymistä kohti uusia rajoja kuljetusinnovaatioissa.

Bladesin aikaa Teslassa leimasivat innovatiivinen ajattelu ja visionäärinen suunnittelu. Hän liittyi palvelukseen vuonna 2014. Hänestä tuli Model 3:n sisätilojen pääsuunnittelupäällikkö, joka loi Teslan tulevan suunnittelukielen. Hänen vastuualueeseensa kuului myös Semi ja Model Y -mallien luovien suunnitteluryhmien johtaminen ja näiden uraauurtavien autojen sisustuskonseptien kehittäminen.

Monipuolinen portfolio

Bladesin vaikutus ulottui ajoneuvojen ulkopuolelle. Hän oli keskeisesti mukana suunnittelemassa toisen sukupolven Roadsterin sisätiloja, joka on tarkoitus tuoda markkinoille ennennäkemättömillä ominaisuuksilla. Lisäksi hänen kykynsä ulottuivat maanpäällisten ajoneuvojen ulkopuolelle, sillä hän osallistui SpaceX:n Crew Dragon -kapselin sisustussuunnitteluun, mikä osoittaa hänen monipuolisuutensa ja vaikutuksensa.

Uusi luku Skyrysen palveluksessa

Skyryse, orastava yritys, joka on omistautunut helikopteriteknologian parantamiseen, on nimittänyt Bladesin uudeksi suunnittelujohtajaksi. Hän pyrkii mullistamaan helikopterien sisätilat muuntuvalla lähestymistavallaan suunnitteluun, jonka hän on osoittanut Model 3:n ajoneuvojen sisätiloissa.

Ura, jonka määrittelee innovointi

Ennen siirtymistään Teslaan Blades hioi taitojaan alan jättiläisissä, kuten Nissanissa ja General Motorsissa. Erityisesti hänen panoksensa GM:lle sisälsi suunnittelutyötä klassisten ajoneuvojen, kuten Camaron, Impalan ja C7 Corveten, parissa, mikä osoittaa hänen laajan kokemuksensa autosuunnittelusta.

Lahjakkuuden varastaminen Teslalta

Peter Bladesin hankkiminen Skyrysen palvelukseen on suuri vallankaappaus yritykselle, joka haluaa vakiinnuttaa asemansa seuraavan sukupolven helikopterisuunnittelun johtavana toimijana. Bladesin kokemuksen ja näkemyksen odotetaan vauhdittavan Skyrysen halua muuttaa ilmakuljetusmaailmaa.

Bladesin visio tulevaisuudesta

Pohdiskellessaan siirtymistään Skyryseen Blades ilmaisi innostuksensa mahdollisuudesta yhdistää mullistava teknologia ja uudet luovat näkemykset. Hänen palkkaamisensa muotoilun varatoimitusjohtajaksi osoittaa Skyrysen sitoutumista innovointiin ja Bladesin jatkuvaa intohimoa pidentää muotoilun täydellisyyden rajoja.

“Peter Blades, Model 3:n molempien sukupolvien, Model Y:n, Semi-konseptin ja Roadsterin (2017) johtava sisustussuunnittelija, on siirtynyt Skyrysen palvelukseen suunnittelun VP:ksi”.

Blades huomautti:

“Liittyminen Skyryseen on fantastinen tilaisuus. Se, että minulla on jälleen mahdollisuus sovittaa yhteen tämäntyyppinen mullistava teknologia ja tuore ja uusi näkökulma muotoiluun, on hämmästyttävä ja nöyryyttävä tilaisuus.”

Peter Bladesin siirtyminen Teslasta Skyryseen on käännekohta liikennesuunnittelussa. Hänen perintönsä Teslassa ja näkemyksensä helikopterisuunnittelun tulevaisuudesta tekevät hänestä vallankumouksellisen voiman, joka muuttaa tapaa, jolla liikumme sekä maassa että ilmassa. Skyrysen rohkea päätös palkata tällainen asiantuntemus on osoitus yrityksen kunnianhimosta ja omistautumisesta ilmakuljetusten innovaatiorajojen pidentämiseen.

Vastaa