Social Media
Light
Dark

Teslas unikke tilbud til ejere af opladningsejendomme i destinationer

The Unique Tesla Offer to Destination Charging Property Owners

Tesla giver en stor chance til ejendomsejere, der har investeret i Tesla Destination Charging-stationer. I et eksklusivt træk er disse ejere blevet inviteret til at være værter for selvbetjente demo-kørsler, et strategisk initiativ til at øge ejendomsværdien og fremme bevidstheden om og udbredelsen af elbiler.

Gratis demobiler til ejendomsejere

Ifølge en e-mail, som Sawyer Merritt har delt på X, stiller Tesla generøst op til fire demobiler gratis til rådighed for disse ejendomme. Det øger ejendommens tiltrækningskraft og giver gæster og besøgende en praktisk oplevelse, så de kan lære mere om Tesla.

Tesla gør aftalen endnu mere enkel. Virksomheden planlægger, administrerer og vedligeholder disse selvbetjente demokørselsaftaler og køretøjer, hvilket sikrer, at ejendomsejere får en problemfri oplevelse.

Tesla: Potentiale for indtægtsvækst

Statistikker viser, at de nuværende værter ser over 35 ugentlige demokørsler, hvilket demonstrerer den betydelige fodtrafik og eksponeringspotentialet for deltagende ejendomme. Tesla ser dette som en mulighed for ejendomsejere til at nå ud til et nyt publikum og åbne op for nye indtægtsstrømme. Besøgende på demo-drevene er mere tilbøjelige til at benytte sig af andre faciliteter på stedet, hvilket gør et simpelt besøg til en mangesidet oplevelse, der gavner besøgende og ejendomsejere.

Afsløring af selvbetjente demo-drev

Teslas Self-Serve Demo Drives-program, der blev lanceret sidste år, er en unik og bekvem måde for potentielle kunder at prøvekøre Tesla-biler på. Deltagerne kan planlægge en prøvekørsel på deltagende steder. Processen omfatter oprettelse af en Tesla-konto for nøglefri adgang til demobilen og indtastning af kørekortoplysninger direkte i Tesla-appen for en hurtigere verificeringsproces.

Programmet er i øjeblikket tilgængeligt i et begrænset antal amerikanske byer og er endnu ikke blevet udvidet til Canada. Men dets succes tyder på potentiel fremtidig vækst.

Tesla: Udvikling af destinationsopladning

Tesla har længe haft et samarbejde med private grundejere om destinationsopladere. Oprindeligt var de gratis for ejerne, men i 2022 fik værterne mulighed for at fakturere brugerne for brug af opladeren takket være WiFi-forbindelsen i de nyeste Wall Connectors, forudsat at de har mindst seks opladningspunkter.

Destinationsopladere som forretningsattraktion

Teslas destinationsopladere er et unikt salgsargument for virksomheder som hoteller, restauranter og parkeringshuse, så elbilejere kan oplade, mens de overnatter, spiser eller laver andre aktiviteter. Ejendomsejere, der er vært for destinationsopladere, kan nu forbedre deres tilbud ved at inkludere selvbetjente demo-drev.

Indsigt fra en e-mail

Ifølge en e-mail, som Sawyer Merritt har delt, fremhæver Tesla muligheden for, at ejendomsejere kan “få mere ud af deres investering i Destination Charging ved at være vært for selvbetjeningsdemoer på deres ejendom.” E-mailen understreger muligheden for at tiltrække nye besøgende, øge bevidstheden om opladning af elbiler på ejendomme og potentielt konvertere disse besøgende til fremtidige elbilsejere.

Slut dig til bevægelsen

Ejendomsejere og virksomheder, der er interesserede i at deltage i Teslas Destination Charging-program, kan ansøge på virksomhedens Charging Partners-hjemmeside. Tesla fortsætter med at transformere landskabet for elbiler, og dette initiativ viser deres dedikation til at fremme teknologien og berige oplevelserne for ejendomsejere og potentielle elbilentusiaster.

Teslas innovative tilgang til at invitere ejendomsejere til at være vært for selvbetjeningsdemonstrationer markerer et vigtigt skridt i retning af mainstreaming af elbiler. Ved problemfrit at integrere disse oplevelser i Destination Charging-infrastrukturen forbedrer Tesla ejendomsværdierne og skaber et symbiotisk forhold mellem ejendomsejere og elbilentusiaster.

Skriv et svar