Social Media
Light
Dark

Uniek aanbod van Tesla aan eigenaars van oplaadpunten voor bestemmingen

The Unique Tesla Offer to Destination Charging Property Owners

Tesla biedt vastgoedeigenaren die hebben geïnvesteerd in Tesla Destination Charging-stations een geweldige kans. In een exclusieve zet zijn deze eigenaren uitgenodigd om zelfbedieningsdemo’s te hosten, een strategisch initiatief om de waarde van onroerend goed te verhogen en EV-bewustzijn en -adoptie te promoten.

Gratis demo-voertuigen voor vastgoedeigenaren

Volgens een e-mail die Sawyer Merritt deelde op X, stelt Tesla genereus tot vier demo-voertuigen gratis ter beschikking aan deze eigendommen. Het vergroot de aantrekkingskracht van het pand en biedt gasten en bezoekers praktijkervaring om meer te leren over Tesla.

Tesla maakt het geheel nog eenvoudiger. Het bedrijf plant, beheert en onderhoudt deze zelfbedieningsafspraken en voertuigen, zodat vastgoedeigenaren een probleemloze ervaring hebben.

Tesla: Potentieel voor inkomstengroei

Statistieken tonen aan dat de huidige site hosts meer dan 35 wekelijkse demo drives zien, wat het significante voetgangersverkeer en blootstellingspotentieel voor deelnemende panden aantoont. Tesla ziet dit als een kans voor vastgoedeigenaren om een nieuw publiek te bereiken en zo nieuwe inkomstenbronnen aan te boren. Bezoekers van de demo-drives zullen eerder gebruik maken van andere voorzieningen op het terrein, waardoor een eenvoudig bezoek een veelzijdige ervaring wordt waar zowel bezoekers als vastgoedeigenaren van profiteren.

Demo’s voor zelfbediening onthuld

Tesla’s Self-Serve Demo Drives programma, dat vorig jaar werd gelanceerd, biedt een unieke en handige manier voor potentiële klanten om een Tesla-testrit te maken. Deelnemers kunnen een proefrit plannen op deelnemende locaties. Het proces omvat het aanmaken van een Tesla-account voor sleutelloze toegang tot de demo-auto en het direct invoeren van rijbewijsgegevens in de Tesla-app voor een sneller verificatieproces.

Het programma is momenteel beschikbaar in een beperkt aantal steden in de VS en moet nog worden uitgebreid naar Canada. Het succes suggereert echter een mogelijke toekomstige groei.

Tesla: Evolutie van bestemmingslading

Tesla werkt al lange tijd samen met privé-eigenaren voor Destination Chargers. Aanvankelijk gratis voor eigenaars, kregen verhuurders in 2022 de mogelijkheid om gebruikers te factureren voor het gebruik van de lader, dankzij de WiFi-connectiviteit in de nieuwste Wall Connectors, op voorwaarde dat ze minstens zes oplaadpunten hebben.

Bestemmingsladers als zakelijke attractie

Tesla’s Destination Chargers zijn een uniek verkoopargument voor bedrijven zoals hotels, restaurants en parkeergarages, waardoor EV-eigenaars kunnen opladen tijdens hun verblijf, diner of andere activiteiten. Vastgoedeigenaars die Destination Chargers hosten, kunnen nu hun aanbod uitbreiden door zelfbedieningsdemo’s in te bouwen.

Inzicht in e-mail

Volgens een e-mail die werd gedeeld door Sawyer Merritt, benadrukt Tesla de mogelijkheid voor vastgoedeigenaren om “meer te halen uit uw investering in de Destination Charging door zelfbedieningsdemo’s op uw terrein te hosten” De e-mail benadrukt de mogelijkheid om nieuwe bezoekers aan te trekken, het bewustzijn over het opladen van EV op onroerend goed te vergroten en deze bezoekers mogelijk om te zetten in toekomstige EV-eigenaren.

Deelnemen aan de beweging

Eigenaren en bedrijven die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan Tesla’s Destination Charging programma kunnen zich aanmelden op de Charging Partners website van het bedrijf. Terwijl Tesla het landschap van elektrische voertuigen blijft transformeren, toont dit initiatief zijn toewijding aan om technologie te bevorderen en de ervaringen van vastgoedeigenaren en potentiële EV-liefhebbers te verrijken.

Tesla’s innovatieve aanpak om eigenaars van onroerend goed uit te nodigen om zelf demo’s te geven, is een belangrijke stap in de richting van het mainstreamen van het gebruik van elektrische voertuigen. Door deze ervaringen naadloos te integreren in de Destination Charging-infrastructuur, verhoogt Tesla de waarde van vastgoed en creëert het een symbiotische relatie tussen vastgoedeigenaren en liefhebbers van elektrische voertuigen.

Geef een reactie